Pazartesi, Aralık 11, 2006

Bowling;

Geçen hafta Ömer, Gök, Beste, Hilal ve ben bowling oynamaya gitmiştik. Asıl amacımız gnctrkcll'den yararlanıp ikinci biletleri beavaya getirmekti ama sanırım herkes bizim gibi düşünmüştü. Sinema aktivitesi yatınca bizde bowlinge gidelim dedik.

Ayakkabılarımızı ayarladıktan sonra sıra o güzelim topları yuvarlamaya geldi. İlk oyunda ilk dikkat çeken Beste'nin sakin abla edasıyla yaptığı o atış stili. Yürüyerek çizgiye kadar gidiyor ve sanki elinden düşürmüşcesine topubırakıyor ve isabetli atışlar atıyordu.(Elimizde bu atışları gösterecek fotoğraflar olmadığı için üzgünüm) Ve Gök'ün biraz deneyimsizlikten kaynaklanan boş atışları, Ömer'in yorum getiremeyeceğim atışları ve Hilal'in(ki kendisi oyunda ilk strike yapandır) dengeli atışlarıyla ilk oyun bitti. Bendeniz sıralamada ilk sırada yer alıyordum ilk oyunun sonunda.

Hoşumuza gitmiş olacak bir oyun daha oynayalım dedik ve ikinci oyuna başladık. Ama bu oyunda bir iddia vardı: Hilal ve Ömer pizzasına iddiaya girmişlerdi. Hilal Ömer'den önce atış yapıyordu. Hilal bu atıştan puan alamayıp Ömer'in bütün labutları devirmesiyle iddianın akışının nasıl olacağı belli olmuştu. Ve Ömer Hilal'den pizzayı kapmıştı. Ama ne zaman bu pizza alınır bilemeyiz.

Buyrun buradada bowlingden bir kaç foto:


bowling1

bowling3

bowling2

Hiç yorum yok: